Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - بعد از سایپا نوبت ایران خودرو بود. قرار بود خودروسازان داخلی، با عرضه خودروهای خود به بازار، نسبت به تنظیم بازار اقدام کنند. هر کدام حدود 50 هزار خودرو با روش‌های خودشان عرضه کردند. خودروهایی که در مرحله پیش‌فروش نهایتا 40 میلیون تومان ارزش دارند، در نمایندگی‌های رسمی خودروسازان تا 70 میلیون تومان معامله می‌شوند و همین مردم را برای خرید حریص‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی نمایندگی‌ها هم به ساز بازار می‌رقصند و طمع بی‌پایان دارند.

سایت‌ها و درگاه‌هایی که برای پیش‌فروش معرفی می‌شوند مدام با خطاهای مختلف مواجه می‌شوند و تقریبا تلاش برای خرید خودرو، تلاش بیهوده‌ای به شمار می‌رود چرا که اساسا سایت هیچ کدام از خودروسازان کشش این حجم از کاربر را ندارد و هر کدام از کاربران را به نوعی دچار مشکل در فرآیند خرید می‌کند. حتی اگر در ماراتون فروش شما موفق به انتخاب خودرو شوید احتمالا در مرحله پرداخت به مشکل‌ خواهید خورد و در یک هفته‌ای که گذشت هزاران نفر در شبکه‌های اجتماعی شخصی خود نوشتند که حتی به مرحله انتخاب خودرو نرسیده‌اند.

این آب با مشارکت ما گل‌آلودتر می‌شود. سایت‌هایی مثل دیوار پر شده از افرادی که صرفا به خاطر اینکه در ماراتن خرید خودرو، موفق شدند، به دلالی روی آورده‌اند. حواله‌های 18 میلیون تومانی پژو 206 به عنوان پرطرفدارترین محصول، بین مردم با قیمت‌های 20،‌30 و حتی 36 میلیون معامله می‌شود و ترس به جان همه جامعه افتاده است.

ساینا‌ در نمایندگی 40 و در بازار 45 تومان قیمتگذاری می‌شود و این در حالی است که قرار بود این خودرو جایگزین پراید برای اقشار کم درآمد جامعه شود. همین کافی است تا هر روز قیمت این خودروها عجیب‌تر از روز قبل ثبت شود و بازار دلالی حواله به راه باشد.

از فروختن حواله‌ها که بگذریم، به وقایع عجیب دیگر مانند فروش کد ملی می‌رسیم. در هفته اخیر، سایت‌های خرید و فروش پر شده بود از افرادی که کد ملی‌های خود را با قیمت‌هایی بین 2 تا 5 میلیون تومان می‌فروشند. داستان از این قرار است که مطابق با رقم آخر کد ملی سهمیه‌های مختلفی به افراد متقاضی تخصیص داده شده بود و بعد از گذشتن چند روز از شروع ماجرای پیش فروش، افرادی که موفق به خرید نشده بودند، به دنبال کد ملی مناسب برای روزهای آینده بودند؛ انگار که این سیکل حرص و ترس را پایانی نبود....

ما عروسک‌های خیمه شب‌بازی خودروسازان شدیم. آن‌ها تعیین کننده‌اند. هر زمان که تصمیم بگیرند، در هر تعدادی که نیاز داشته باشند، خودرو عرضه می‌کنند. هر قیمتی که بخواهند روی محصول کارخانه‌ای می‌ذارند و هر قیمتی که صلاح ببیند بر همان محصول در نمایندگی تعیین می‌کنند. نه نظارتی وجود دارد... نه مسئولی... نه پاسخ‌گویی...

ما عروسک‌های خیمه شب بازی خودروسازان، در این شوی عجیب، همه تبدیل به دلال‌ شده‌ایم. حواله خودرومان، کد ملی، شماره شناسنامه و ... هر چیز که دم دست‌مان باشد را با قیمت گزاف به همدیگر می‌فروشیم. از گران شدن خودروهای قدیمی خود خوشحالیم و برای فروش آن‌ها به هول و ولا افتاده‌ایم، غافل از اینکه این کشتی اگر غرق شود همه به زیر آب می‌رویم،‌ چه با پراید چه با هایما....

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: خودروسازان کد ملی پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ نسبت به روزهای گذشته افت و خیز زیادی پیدا کرده تا جایی که امروز قیمت بیشتر محصولات داخلی و مونتاژی افزایشی است.

کوییک R اتوماتیک، یکی از هاچ‌بک‌کراس‌های موفق بازار داخل، با ۲۳ میلیون تومان افزایش قیمت به ۵۷۳ میلیون تومان رسید.

ساینا S، از دیگر محصولات سایپا، امروز با افزایش بهای ۱۱ میلیون تومانی، ۴۵۶ میلیون تومانی معامله می‌شود.

پژوپارس TU۵، پرفروش‌ترین محصول ایران‌خودرو، نیز با ۹ میلیون تومان افزایش نرخ، با قیمت ۸۵۶ میلیون تومان به بازار امروز رسید.

هایما ۸S، محصول جذاب ایران‌خودرو، با ۳۵ میلیون تومان افزایش قیمت، یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۱ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۱ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۸۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۲۸ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۸۱ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۱۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۱۸ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۰ میلیون تومان، تارا دستی ۷۹۵ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۷۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۶ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۴۶ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۵۷ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۳ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۳ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۳ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی، محصولات بهمن‌موتور با افت‌وخیز شدید قیمت روبه‌رو است.

فیدلیتی پرستیژ پنج و هفت‌نفره، کراس‌اوورهای سایز بزرگ، با افزایش ۹۰ میلیون تومانی، به‌ترتیب دو میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان و دو میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شوند.

کی‌.ام‌.سی K۷، کراس‌اوور کرمان‌موتور، با ۲۵ میلیون تومان افزایش قیمت، در بازار آزاد یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است.

X۲۲ پرو دنده‌ای، محصول اقتصادی مدیران‌خودرو نیز با ۳۱ میلیون تومان افزایش بها ۹۸۹ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

لاماری ایما ۶ میلیون تومان ارزان شد تا به نرخ دو میلیارد و ۸۴ میلیون تومان بازگردد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۸۹ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۸ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۱۶ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۰ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750739

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با شگرد خرید حواله خودرو در کرج
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • فیلمبرداری «دست خدا» آغاز شد/ روایتی سینمایی از تصمیم زن عروسک‌فروش
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول