Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با بیان اینکه خریدار خود را مقید به ارائه کد ملی به فروشنده نمی‌داند و همین امر فروش کالا را برای فروشندگان با اختلال روبرو کرده، گفت: به نظر می‌رسد برای اجرای موفق طرح سامانه تجارت باید زیرساخت لازم فراهم شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اکبر پازوکی در خصوص الزام دریافت کد ملی از خریداران در بازار لوازم خانگی به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: براساس سیاست گذاری‌های انجام شده قرار است روند تولید و عرضه کالا در سامانه تجارت درج شود تا ضمن ساماندهی اوضاع مدیریت لازم برای بازار نیز اعمال گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اعلام اینکه باید تولیدکننده در زمان خروج کالا از درب کارخانه ضمن درج شناسه و کد رهگیری کالا در سامانه، اعلام کند که مقصد آن کجاست، افزود: بنکدار نیز با دریافت کالا در سامانه تجارت باید مشخصات دریافتی آن‌ها را اعلام نماید. در این مسیر بنکدار محصولات را از طریق خرده فروشان به بازار عرضه می‌کند. البته در برخی از موارد فروش‌های عمده نیز صورت می‌گیرد، اما ۹۹ درصد معاملات در خرده فروشی‌ها صورت می‌گیرد. برهمین اساس خرده فروش نیز باید از خریدار کدملی را در ازای فروش کالا دریافت کند تا احتمال بروز احتکار و ضابطه‌مند بودن چرخه تولید و توزیع کالا فراهم شود.

وی افزود:، اما نکته اینجاست مصرف کننده نهایی خود را مقید به ارائه کد ملی به فروشنده نمی‌داند همین امر عاملی شده تا فروش کالا برای فروشندگان با اختلال روبرو شود. جالب اینجاست وقتی از خریدار می‌خواهند تا کد ملی خود را بگوید از خرید منصرف شده و حتی به سمت خرید کالا‌های دیگر از جمله کالا‌های قاچاق می‌رود.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی اضافه کرد: باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود تا مصرف کننده نهایی نیز در روند خرید با مشکلی روبرو نگردد.

پازوکی در خصوص اینکه آیا ابلاغیه جدیدی مبنی بر عدم دریافت کد ملی از خریداران به فروشندگان ابلاغ شده است یا خیر، گفت: ما ابلاغیه جدیدی در این رابطه نداریم، اما قرار شده در حوزه دریافت کد ملی از خریدار موضوع اجبار تاحدودی برطرف شود تا ضمن رونق معاملات بستر لازم در سامانه تجارت نیز ایجاد گردد.

وی تصریح کرد: برخی از فروشندگان که جواز کسب خود را در طول ماه‌های گذشته دریافت کرده بودند، کد نقش نداشته وهمین امر عاملی شده تا در فروش کالا دچار مشکل شوند، به نظر می‌رسد برای اجرای موفق طرح سامانه تجارت بازار باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بازار لوازم خانگی کد ملی فروشندگان سامانه تجارت فروش کالا فراهم شود کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۲۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بر اساس تحقیقات یک کارشناس برجسته، یک تابلو نقاشی از «مونه» و یک نقاشی از «رنوآر» ـ هر دو جعلی ـ در میان حدود ۴۰ نقاشی‌ جعلی دیگر که در وبسایت «ای‌بی»(eBay) برای فروش ارائه شده‌اند، شناسایی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: هوش مصنوعی عصای دست یا بلای جان معلمان!؟/ استاد تراز «اندیشیدن» را می‌آموزد

«گاردین»‌ نوشت، دکتر «کارینا پاپوویچی»، که در زمینه تشخیص اصالت آثار هنری تخصص دارد،‌ اعلام کرد که با استفاده از یک فناوری نوین هوش مصنوعی، نقاشی‌هایی که در «ای‌بی» ارائه شده بودند را به بررسی کرده است و در کمال غافلگیری به این نتیجه رسیده است که بسیاری از این نقاشی‌ها به احتمال بسیار زیاد تقلبی‌اند.

این محقق تاکنون بیش از ۴۰ تابلو نقاشی جعلی را شناسایی کرده است و معتقد است تعداد بیشتری از این نقاشی‌ها وجود دارند.

این محقق بیان کرد: «الگوریم تمام این نقاشی‌ها را به عنوان آثار جعلی شناسایی کرده است ... ما امروز بررسی کردیم و تعدادی عکس دانلود کردیم و به این نقاشی‌های تقلبی در سراسر وب‌سایت وجود داشت. هر چیزی که ما تحلیل کردیم در نهایت به عنوان اثر هنری غیرواقعی شناسایی شد؛‌ این آثار با احتمال ۹۵٪ یا بیشتر غیرتقلبی شناسایی شدند. من مطمئن هستم که این فقط نوک کوه یخ است.»

از جمله نقاشی‌هایی که بر اساس بررسی‌های هوش مصنوعی به عنوان آثار جعلی شناسایی شده‌اند، به یک نقاشی که به عنوان اثری از «مونه»، نقاش نامدار فرانسوی معرفی شده است می‌توان اشاره کرد که با نام «جنگل و جوی» به قیمت ۵۹۹,۰۰۰ دلار ارائه شده است. همچنین نقاشی از «رنوآر» نیز به قیمت ۱۶۵,۰۰۰ دلار به فروش گذاشته شده است.

«ای‌بی» در وب‌سایت خود اینطور نوشته است: «ما اجازه نمی‌دهیم اقلام تقلبی یا کپی‌های غیرمجاز ارائه شوند.»

اطلاعات مربوط به نقاشی «رنوآر» پس از پیام «گاردین»‌ با فروشنده مستقر در «فلوریدا» آن، از فهرست وبسایت حذف شد. فروشنده در پیامی به «گاردین»‌ گفت که اثر هنری جعلی نمی‌فروشد.

فروشنده نقاشی «مونه» نیز که در «اوهایو» مستقر است به «گاردین‌» پاسخ نداده است.

پوپوویچی از دسامبر ۲۰۲۳ تاکنون مکرراً برای انتقال نگرانی‌های خود به این پلتفرم نامه نوشته است. او به دفاتر آن در بریتانیا، آلمان و ایالات متحده مراجعه کرد و هنوز منتظر پاسخ است.

«ای‌بی» به «گاردین» اینطور توضیح داد: «فروش اقلام تقلبی در ای‌بی اکیدا ممنوع است و ما متعهد هستیم که از صحت کالاهای فروخته شده در این پلتفرم اطمینان حاصل کنیم.»

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229971 برچسب‌ها هوش مصنوعی

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • آگهی مزایده عمومی فروش ضایعات
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه